0
NASTALA REVOLUCE V PŘÍPRAVĚ KNEDLÍKŮ
26. 04. 2017

Pod novou obchodní značkou PRESCO BOOKS jsme vydali další skvělou kuchařskou knihu s názvem KNEDLÍKOVÁ REVOLUCE. Kniha představí knedlíky, obvyklou přílohu našich maminek, zcela netradičně a připravené podle zásad dnešní moderní kuchyně.

Autorem knihy je mladý profesionál, kuchař tělem i duší, Michael Schlaipfer. Kuchařku postavil na zaujetí klasickým jídlem své domoviny (Horní Bavorsko), inspirací světovou kuchyní a novými kulinářskými trendy. Ve svých receptech klade důraz na čerstvou zeleninu, bylinky a kvalitní regionální suroviny. V knize vás seznámí s obecně platnými zásadami knedlíkové kuchyně, provede vás každým receptem krok za krokem a poskytne mnoho profesionálních rad a tipů. Tato kuchařka vás bude díky krásným fotografiím inspirovat k vlastním experimentům a podpoří vaši chuť tvořit.

„Umění dobře uvařit knedlík bývalo v našich krajích samozřejmou ‚součástí věna‘, proto patří knedlík již pár set let právem k našemu národnímu kulinářskému bohatství. Michael Schlaipfer svým moderním, inovativním vařením dokazuje, že i naše tradiční kuchyně je nekonečnou inspirací, a revolučně ji posouvá vpřed. Nechte se nakazit jeho zaujetím! Klíčem jsou rozmanitost, suroviny a střídmost. Dobré jídlo pak přináší dobrou náladu, a tedy i zdraví,“ říká Alena Viltová, publishing program director společnosti PRESCO GROUP, a.s.

Newsletter

Novinky a akční nabídky jen do vaší schránky!